Jobbdags igen

Då har man börjat jobba igen då. Läser ju bara en 15hp kurs på distans denna termin så då tänkte jag att jag kunde jobba istället för att ta studielån. Har jobbat i 2 dagar och är helt utmattad.. hehe. Inte van att jobba känner jag och med magen som bara blir större och större underlättar ju inte direkt.
Jag har iaf tänkt att jag ska jobba så länge jag kan och orkar men vi får se hur det ser ut senare i höst.
Det jobbigaste med att jag börjat jobba är ju att Nova är på dagis längre än vad hon brukar. Men hon trivs så bra så det är väl mest bara jag och Pierre som lider av det. Jag får tänka att det bara är för en kort stund för sen blir hon ju hemma ganska mycket.

Nu ska jag busa med min bustjej!


Järvzoo.

Vi bestämde oss för att åka till Järvzoo igår och vi packade in oss i bilen och drog iväg.
Det var Novas första gång på Järvzoo och envis som hon är så skulle hon gå hela vägen upp till toppen, men det resulterade i en mycket trött tjej som blev lite kinkig. Men efter lite grillad korv, festis och kanelbulle så var hon sitt vanliga jag igen och kunde nästan springa ner igen. Hon älskade att titta på djuren också.








Att försöka igen.

Har nu öppnat upp en ny blogg där jag kommer att börja blogga lite igen. Får se hur mitt engagemang ser ut men det blir nog bra! Välkommen hit!

RSS 2.0